Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Een Quooker alternatief, is dat er?

  • Geplaatst op

Quooker is marktleider wat betreft kokend water kranen in Nederland, maar is Quooker wel het beste qua prijs-kwaliteitverhouding? Wij laten je graag deze alternatieven voor Quooker zien!

De beste Quooker alternatieven voor het jaar 2022

Wanneer je op zoek gaat naar een kokend water kraan, kom je al gauw bij het merk Quooker uit. Echter, er bestaan zeker ook andere mogelijkheden, afhankelijk van jouw voorkeuren. In dit artikel is geprobeerd om op een zo overzichtelijke manier de beste en goedkoopste alternatieven voor jou op een rijtje te zetten. Na het lezen hiervan heb je als het goed is een beter idee welke opties er zijn, naast een Quooker kokend water kraan, en welke kraan het beste aansluit op jouw wensen.

Createmyown.nl verkoopt al jarenlang kokend water kraan sets en we hebben er inmiddels velen voorbij zien komen. Quooker wist in Nederland als eerste bedrijf de kokend water kraan op de markt te brengen en is heden ten dage nog steeds marktleider. Maar inmiddels hebben verschillende andere bedrijven een kokend water kraan ontwerp ontwikkeld en op de markt gebracht, waaronder het zeer snel groeiende, 100% Nederlandse merk Selsiuz.

Selsiuz levert ook prima kokend water kraan sets en deze zijn veelal goedkoper geprijsd dan kokend water kraan sets van Quooker!


Wil je eerst meer te weten komen over de Quooker, lees dan ons blog artikel over: “wat is een Quooker?”

Het beste alternatief: de kokend water kraan sets van Selsiuz

 

In het geval van Selsiuz kun je het haast zo gek niet verzinnen of Selsiuz heeft er een versie van op de markt gezet. Om het je gemakkelijker te maken hebben we de belangrijkste variaties hier op een rijtje gezet:

 

Uitvoeringen:

3-in-1 kranen

4-in-1 kranen 

5-in-1 kranen

 

Vorm uitloop kraan:
Rond

Haaks

Recht

 

Kleuren:

RVS

Chroom

Mat-Zwart

Goud/Gold

Koper/Copper

Gun Metal Zwart

 

Boilers
Selsiuz Single boiler
Selsiuz Combi Extra boiler

Selsiuz Cooler voor gekoelde en bruisend water 


LET OP: Ook spoelbakken in dezelfde kleur!
Daarnaast is Selsiuz het enige merk dat ook spoelbakken heeft in dezelfde kleuren als de kokend water kranen. Deze spoelbakken zijn van het merk Lanesto. Lanesto en Selsiuz zijn merken van dezelfde fabrikant, Dekker Zevenhuizen uit Zevenhuizen bij Rotterdam.     

 

De voordelen voor jou op een rijtje:

- Strak design en te combineren met zelfde kleur spoelbakken
- Aantrekkelijk geprijsd vergeleken met concurrenten
- Complete sets beschikbaar 
- Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, is morgen in huis!

 

Wil je de verschillende mogelijkheden voor Selsiuz bekijken of nog iets meer lezen over Selsiuz zelf? Klik dan hier.