Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Verzenden & retourneren

Hier vind je alle informatie met betrekking tot verzenden en retourneren van bestellingen bij CreateMyOwn.nl

 

Verzendkosten
Bestellingen vanaf EUR 50,00 (incl. BTW) worden GRATIS bij je thuisbezorgd! Voor bestellingen tot EUR 50,00 bedragen de verzendkosten EUR 6,95.
 

Levertijd
Bijna alle producten worden, indien besteld op werkdagen voor 14.00 uur, de dag erop geleverd. Nagenoeg alle producten zijn binnen enkele dagen leverbaar, tenzij anders vermeld staat op de website.

Leverprocedure
Als je op de website een bestelling hebt geplaatst wordt deze door PostNL geleverd. Je ontvangt een track en trace code zodat je precies kunt zien waar je zending zich bevindt.

Na ontvangst
Vanaf het moment van aflevering is het geleverde artikel voor jouw rekening en risico. Van jou wordt verwacht dat je het geleverde zo spoedig mogelijk controleert op volledigheid en bijvoorbeeld schade door transport.

Indien je onverhoopt schade of onvolkomenheden constateert, dan vragen wij je dit zo snel mogelijk kenbaar te maken aan CreateMyOwn.nl. Dat mag telefonisch maar het moet daarnaast altijd ook schriftelijk (via e-mail) gemeld worden om misverstanden te voorkomen. Na contact met CreateMyOwn.nl worden bijvoorbeeld eventueel ontbrekende dan wel beschadigde onderdelen in je levering zo spoedig mogelijk kosteloos nagezonden.

Toch niet tevreden over je aankoop?
Jammer maar je kunt je bestelling retourneren. Je hebt als klant bij het doen van een koop op afstand van standaardproducten het recht op een wettelijke zichttermijn of bedenktijd van 14 kalenderdagen. Wij hebben deze periode zelfs verlengd naar 30 dagen zodat je je artikelen in alle rust kunt bekijken.
Gedurende deze periode mag je (de onderdelen van) het artikel uit de verpakking halen en bekijken. Als je nog niet zeker weet of je het artikel wilt houden mag je het overigens nog niet in gebruik nemen. We adviseren je verder altijd de originele verpakking van de fabrikant en de kartonnen omdoos te bewaren.

Onverhoopte klachten zullen in alle redelijkheid door CreateMyOwn.nl worden afgehandeld; in eerste instantie door bijvoorbeeld voor te stellen een eventueel gebrekkig of ontbrekend onderdeel na te zenden.

Het staat je echter vrij om de koop binnen de gestelde termijn te ontbinden, zelfs zonder opgaaf van redenen! Dat betekent dat je vanaf dat moment verantwoordelijk bent voor het per omgaande retourneren van je aankoop, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Na controle en goedkeuring door CreateMyOwn.nl vindt restitutie van je aankoopbedrag plaats.

Retouren
Neem voor een retourzending even contact met onze klantenservice op via 085-4014191 of stuur een mail naar [email protected] met welke artikelen je wenst te retourneren. Wij maken vervolgens een retournummer voor je aan en sturen je een mail met instructies zodat je je retourzending naar ons gratis antwoordnummer kunt versturen en wij je retouren snel voor je kunnen verwerken. 

LET OP: CreateMyOwn.nl heeft het recht om bij een gebrekkige of onvolledige retourzending (niet in originele staat en/of verpakking) - zodanig dat het artikel niet normaal opnieuw voor verkoop kan worden bestemd - slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten op je rekening. Twijfel je over je retourzending? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot een goede oplossing komen.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: wij helpen je graag!

Telefoon: 085-4014191
Email: [email protected]