Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Garantie

CreateMyOwn levert op kokend water producten de volgende garantie per merk:

Inventum logo

Met het gebruik van het zeer hoogwaardige materiaal Titanium biedt Inventum de zuiverste van kokend water in de moderne keuken. Op de titanium boiler krijg je 10 jaar garantie. Deze garantie geldt voor corrosie aan de titanium boiler. Voor de overige onderdelen (kraan etc. ) geldt een garantieperiode van 5 jaar all in. Dit betekent dat je binnen 5 jaar na aankoop geen voorrijkosten en arbeid hoeft te betalen. Indien de klacht is veroorzaakt door een installatiefout worden wel voorrijkosten en arbeid in rekening gebracht.

 

Quooker logo

 

De garantie dekt gedurende twee jaar na de plaatsingsdatum alle fabricage- en materiaalfouten van het gehele apparaat, zulks ter beoordeling van de fabrikant van Quooker; Peteri b .v . Deze garantie houdt in dat de koper recht heeft op gratis reparatie van het defecte onderdeel of vervanging hiervan. Mocht het apparaat binnen de garantietermijn aanleiding geven tot klachten dan wendt men zich onder overlegging van het garantiebewijs en de aankoopnota tot de installateur, die in eerste instantie is aangewezen tot het verlenen van service. Kosten voor demontage en/of montage en kosten van eventuele terugzending aan de fabrikant kunnen in rekening gebracht worden aan de koper. De garantie vervalt in geval van niet huishoudelijk of onoordeelkundig gebruik, indien het apparaat niet volgens de Quooker-instructie en de ter plaatse geldende voorschriften geinstalleerd is en indien het apparaat of enig onderdeel hiervan is gedemonteerd of gerepareerd door anderen dan door of namens de fabrikant aangewezen personen.

 

Grohe Logo

Eerste tot en met vijfde gebruiksjaar garantie op onderdelen. Na het eerste gebruiksjaar worden voorrijkosten in rekening gebracht. Bij het niet correct monteren en onderhouden vervalt de garantie. Grohe voert alleen een servicebezoek uit als de kraan gemonteerd is. Voor het snel en efficiënt melden van een klacht kunt u gebruik maken van het digitale serviceformulier op www.grohe.nl. Na verzending ontvangt u automatisch een e-mail met ontvangstbevestiging van de melding. De klacht wordt opgelost d.m.v. een telefonisch advies, het toesturen van een onderdeel of het inzetten van een servicemonteur.

 

Hotspot Titanium logo

Met het gebruik van het zeer hoogwaardige materiaal Titanium biedt ook Hotspot Titanium de zuiverste van kokend water in de moderne keuken. Op de titanium boiler (binnenketel) krijg je bij Hotspot Titanium maar liefst 25 jaar corrosiegarantie. Voor de overige onderdelen (kraan etc. ) geldt een garantieperiode van 5 jaar op onderdelen vanaf moment van aankoop.