Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Kokend water kraan

Hier vind je het kokend water kraan assortiment van de merken Quooker en Selsiuz, de twee A-merken kokend water kranen.
Pagina 1 van 10

Punten om op te letten bij het aanschaffen van een kokend water kraan set

De belangrijkste punten om op te letten bij het aanschaffen van een kokend water kraan set zijn:

  • Uitvoering kokend water kraan:
    De verschillende uitvoeringen van kokend water kranen zijn onder te verdelen in vier soorten. Om te beginnen heb je de 3-in-1 kokend water kraan. Deze kraan geeft naast kokend water ook warm en koud water. De volgende uitvoering is een 5-in-1 kokend water kraan. Deze kraan levert naast kokend, warm en koud ook koel bruisend en gefilterd water. Dan is er ook nog een losse kokend water kraan. Met deze variant heb je twee kranen op je aanrechtblad. Een voor koud en warm en een voor kokend water. De vierde uitvoering is de Twintaps. Deze uitvoering werkt volgens hetzelfde principe als de losse kokend water kraan, maar bij deze uitvoering sluiten de twee kranen perfect op elkaar aan.
    Wil je meer weten over de soorten kokend water kranen? Klik dan hier.  
  • Soort boiler: 
    Voor een kokend water kraan set heb je de keuze uit drie soorten boilers. De eerste boiler is de Single of PRO3-VAQ boiler. Deze boiler is geschikt als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op je warme water. Deze boiler levert direct kokend water. De tweede boiler is de Combi boiler (bij Selsiuz het deze boiler Combi (Extra) boiler. Deze boiler is geschikt als je enkel een koud waterleiding naar je keuken hebt en je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler. Deze boiler levert direct kokend en warm water. De derde boiler is de Combi+ of Combi Extra boiler. Deze boiler is geschikt als je een koud- en warm waterleiding hebt en je vindt dat je lang moet wachten op het warme water. Deze boiler levert direct kokend en onbeperkt warm water.

 

CreateMyOwn.nl Service

Wil je advies van CreateMyOwn.nl bij het uitzoeken van je kokend water set die past bij jou en je interieur of heb je verdere vragen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op!