Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Kranen

Hier vind je ons complete assortiment kranen van onder andere de merken Lanesto, Grohe, Gessi, Quooker, Waterevolution, Dornbracht en HansGrohe.
Pagina 1 van 18

Belangrijke punten om op te letten bij het kopen van een kraan:

  • Gebruik: Het is belangrijk om eerst te bedenken waar je de kraan voor gaat gebruiken. Wil je een kraan in de keuken om onder andere de afwas mee te doen, dan is een keukenkraan geschikt. Wil je een kraan om je handen mee te wassen bij de wc, dan is een fonteinkraan van toepassing. Wil je een kraan om je mond mee te spoelen na het tandenpoetsen, dan is het verstandig om voor een wastafelkraan te kiezen.
  • Kleur: Het kiezen van een kleur is natuurlijk volledig je eigen mening, maar het is wel een belangrijke keuze, want het is het eerste wat opvalt aan je keuken. CreateMyOwn verkoopt kranen in allerlei kleuren en ook daarbij passende onderdelen, zoals een spoelbak, pannenrooster, zeepdispenser, vaatdoekhouder en verlichting voor onder je keukenkastje.
  • Bediening: De bediening van een kraan is ook een belangrijk punt waar je op moet letten. CreateMyOwn verkoopt kranen met drie soorten bedieningen, namelijk eenhendel, tweegreeps en tweeknops. Bij een eenhendelkraan heb je één hendel aan je kraan om de kraan aan- en uit te zetten en de temperatuur te verstellen. Tweegreeps en tweeknops werkt allebei hetzelfde, bij beide opties heb je namelijk één knop voor koud water en één knop voor warm water. Het verschil tussen deze twee opties is dat je bij een tweegreepskraan de knoppen op de kraan zitten en bij een tweeknopskraan de knoppen naast de kraan zitten en er dus drie gaten nodig zijn in je keukenblad.
  • Vorm: Voor het kiezen van de vorm van de kraan geldt hetzelfde als voor het kiezen van de kleur. Het is namelijk volledig je eigen mening. CreateMyOwn verkoopt kranen in de vormen recht, haaks en rond.

Heb je persoonlijke hulp nodig om te komen tot de juiste keuze? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 085-4014191! We helpen je graag de voor jouw situatie ideale kraan uit te zoeken.