Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Over ons - ons verhaal

Frederic Steijaert

Frederic Steijaert - Specialist CreateMyOwn.nl


CreateMyOwn.nl is opgericht in 2015 met als uitgangspunt dat je je eigen interieur niet alleen zelf op maat kunt maken maar dat je het ook zelf, online, kunt samenstellen en kopen.

Ken je dat? Dat je bijvoorbeeld een bureau of tafel zocht maar de afmetingen, kleuren en poten niet precies overeen kwamen met wat je in gedachten had? Of dat je het liefst een schuifdeurkast precies op maat wilde hebben maar dat maatwerk wel erg duur bleek te zijn? Of dat een keukenleverancier maar een beperkt aantal aanrechtbladen in de collectie had en er net niks tussen zat voor jou?

Waarom maak en stel je je interieur dan niet gewoon zelf samen? Met een beetje hulp van ons! Precies voor dit soort situaties hebben we CreateMyOwn.nl opgericht. Een website waar jij aan het roer zit en unieke A-kwaliteit producten samenstelt die je helemaal zelf aanpast aan jouw eigen persoonlijke situatie. Vervolgens kun je dat wat je gemaakt hebt kopen en krijg je het thuis afgeleverd. Je hoeft het alleen nog maar daar te plaatsen waar je het wilt hebben. Makkelijker kan niet! Zo creëer je nog eens je eigen interieur! Vandaar ook onze naam ‘CreateMyOwn.nl!’.

CreateMyOwn.nl verkoopt niet alleen A-kwaliteit producten die je zelf kunt configureren maar ook de bijpassende accessoires. Zo levert CreateMyOwn.nl kokend water kraan systemen voor in je keuken. In de volksmond worden dat ook wel ‘Quookers’ genoemd. Dit zijn designkranen waarmee je razendsnel kokend water hebt voor je kopje thee, soep, koffie etc. Dat scheelt tijd! Als je er nog geen hebt dan weet je waarschijnlijk niet wat je mist: iedereen die wel een kokend water kraan systeem heeft is er laaiend enthousiast over en zegt niet meer zonder te kunnen!

Ons assortiment hebben we uitgebreid met de productgroepen voedselrestenvermalers, afzuigkapfilters, afvalsystemen, douchewanden/inloopdouches en lekkere vrijstaande ligbaden. En op korte termijn komt er nog meer aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan op maat te maken tafelbladen, panelen, tafels, schuifdeurkasten, deuren, aanrechtbladen maar ook accessoires zoals keukenkranen, badkamerkranen, spoelbakken, etc. Als je je op de homepage opgeeft voor onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte houden van onze ontwikkelingen.

Heel veel plezier bij het samenstellen en maken van je eigen interieur!