Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Selsiuz Haaks Mat zwart met TITANIUM Solo boiler

Met de Selsiuz Haaks Mat zwart met Titanium Solo boiler heb je maar één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.

Levertijd: Uit voorraad leverbaar

€1.149,00
 • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Levering in heel Nederland en België

Productinformatie

Met de Selsiuz Haaks Mat zwart met Titanium Solo boiler heb je maar één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.

De Selsiuz is méér dan een functionele kokendwaterkraan. De kraan is 180 graden draaibaar. Met zijn prachtige design is de kraan op zijn plaats in elke keuken. Want de kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken! Thee zetten, het flesje van je baby omspoelen, … je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend ‒ dus zuinig. En over de veiligheid hoeft je je geen zorgen te maken, zelfs niet met jonge kinderen!

Kleur en materiaal
De Selsiuz Haaks Mat Zwart is een mooie mat zwarte kraan waarbij de kleur mat zwart als een aparte laklaag op het metaal van de kraan is aangebracht. Dit is niet de sterkste laag die mogelijk is. Selsiuz geeft daarom geen garantie op mogelijke krassen op de kraan. Wil je een supersterke laag kies dan voor de set met de Selsiuz Gun Metal Zwarte kraan en Titanium Solo boiler. De Gun Metal Zwarte kraan wordt gemaakt met het PVD (Physical Vapor Deposition) proces ,dit geeft een keiharde laag die geschikt is voor intensief gebruik. Let op: Gun Metal Zwart heeft qua kleur een andere uitstraling dan Mat Zwart.

Direct kokend water; dagelijks gemak

Snel een hele pot thee zetten. Pasta koken binnen een paar minuten. De snijplank grondig desinfecteren. Tomaten ontvellen. En nog even tussendoor een bekertje instantsoep nemen. Hoe vaak per dag heb je kokend water nodig? Met de Selsiuz hoef je er nooit meer op te wachten. Je hebt er zelfs geen extra kraan voor nodig. Want deze 3-in-1-kraan geeft koud, warm én kokend water!

Veilig in het gebruik

Het gemak van een kokendwaterkraan is óók weggelegd voor gezinnen met jonge kinderen. Want bij het ontwerp van de Selsiuz heeft veiligheid vooropgestaan.
Zo wordt de kokendwaterkraan bediend door een druk-draaibeweging. Dit is een beweging die niet door jonge kinderen gemaakt kan worden. Bovendien zorgt de bediening ervoor dat je alleen kokend water kunt gebruiken zolang je de knop vasthoudt. Laat je de knop los dan stopt de kraan onmiddelijk. 
Maar er is ook gedacht aan de uitloop van de kraan. Deze wordt niet warm als je warm of kokend water tapt.
De rustige straal uit de kraan maakt het geheel af. Je hoef je dus geen zorgen te maken om hete spetters. 

Besparing van water en energie

Met de Selsiuz tap je altijd precies de benodigde hoeveelheid kokend water. Zo verspil je niets ‒ en dat merkt je!
EcoStart zorgt ervoor dat je minder water verbruikt bij het handenwassen. Want bij het open zetten van de hendel in de eerste stand geeft de kraan een waterbesparende straal. Zo verspil je dus geen druppel water. 
En als laatste let de boiler met energielabel A op het energieverbruik!

Selsiuz Titanium boiler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5 liter Titanium Solo boiler. Deze boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 C°. Het warme water uit je kraan komt van je bestaande warm waterleiding, welke je aansluit op de kraan.

Heb je geen warm waterleiding?

Als je een Combi mengventiel aansluit op de Titanium Solo boiler dan maak je van de Titanium Solo boiler een Combi boiler. Met deze combinatie levert de boiler 3,7 liter kokend water van 100 C° of ongeveer 8,5 liter warm water van 55 C°. Deze set heet de Selsiuz Haaks Mat zwart met Titanium Combi boiler.
De boiler kan niet op een warmwaterleiding aangesloten worden. Een hotfill-aansluiting is daarom niet mogelijk.

Heb je wel een warm water leiding en je wilt deze aansluiten op je Selsiuz Titanium boiler om zo beschikking te hebben over direct en 'onbeperkt' warm water kies dan niet voor een Selsiuz Titanium Combi reservoir maar voor een Selsiuz Haaks Mat zwart met Combi Extra of + boiler.

Selsiuz TITANIUM boiler
Het voordeel van de Selsiuz TITANIUM boiler ten opzichte van de gewone Selsiuz boiler is dat zich aan Titanium geen stoffen, zoals bijvoorbeeld kalk, hechten. Daarom is in gemeenten met een waterhardheid hoger dan 10dH (Duitse Hardheid) een Selsiuz waterfilter bij de TITANIUM boiler niet verplicht voor de garantie. Uiteraard kun je het filter alsnog aanschaffen omdat het filter verontreinigingen, waaronder kalk, uit het water haalt waardoor je kopje thee nog lekkerder gaat smaken.

wat zit er in het pakket?

Elk Selsiuz kokend water kraan pakket bevat de volgende items:

 • De gekozen Selsiuz kraan,
 • De Selsiuz boiler,
 • Een installatiehandleiding,
 • Al het aansluitmateriaal uit de installatiehandleiding.

Kortom een compleet pakket zodat jij je Selsiuz kokend water kraan set professioneel en snel kunt aansluiten!

bestel gerust bij CreateMyOwn.nl want: 

 • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
 • Gratis verzending vanaf 50 euro,
 • Gratis retourneren,
 • 14 dagen bedenktijd,
 • Levering in heel Nederland en België.

We vinden het ook super fijn dat onze klanten onze dienstverlening beoordelen met de score: Uitstekend!

 

vragen?

Frederic - specialist

          Frederic - specialist

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies bij het uitzoeken van de kokend water kraan set die precies bij jou past, schroom niet en bel mij op 085-4014191. We helpen je graag!

Productspecificatie

Merk: Selsiuz
Kleur: Mat Zwart
Serie: Selsiuz TITANIUM
Uitvoering kraan: 3-in-1
Vorm uitloop kraan: Square / haaks / U
Diameter kraangat (mm): 35
Naam Boiler / reservoir: Selsiuz TITANIUM Solo
Materiaal boiler: Titanium
Inhoud boiler (L): 3,7
Opwarmtijd boiler (min): 18
Boiler diepte (cm):
Boiler breedte (cm):
Boiler hoogte (cm): 39,8
Boiler diameter (cm): 22,5
Vermogen (Watt): 2200
Spanning (V): 230
Fabrieksgarantie (jaren): 2, na registratie 3 jaar
EAN: 8711647178602