Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Flexibele keukenkranen met uittrekbare uitloop, perlator, spoeldouche of handdouche

  • Geplaatst op
  • Door Thomas
Flexibele keukenkranen met uittrekbare uitloop, perlator, spoeldouche of handdouche

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor; een keukenkraan met uittrekbare uitloop. Dit is een kraan waarbij je aan het uiteinde de uitloop eruit kan halen. Hierdoor ontstaat er een slang die je in alle richtingen kan laten wijzen. Dit is ideaal voor het spoelen van pannen of het schoonmaken van groente, fruit of de spoelbak in het algemeen. 

De voordelen van een flexibele keukenkraan met uittrekbare uitloop

Een voordeel van een flexibele keukenkraan met uittrekbare uitloop is dat je gemakkelijk van alles kan spoelen in je spoelbak. Denk hierbij aan groente en fruit, maar ook aan vieze vaat of het schoonmaken van de spoelbak zelf. 

De handdouche/spoeldouche heeft twee verschillende straalfuncties. Zo heb je de standaard volle straal en met een druk op de knop schakelt deze over naar een fijne zeefstraal.

De keukenkraan met flexibele uitloop is ook erg handig voor dubbele spoelbakken of grote spoelbakken in het algemeen. Met de uittrekbare uitloop kan je elk hoekje in je spoelbak bereiken voor een perfect schone spoelbak.

Het verschil tussen een handdouche/spoeldouche en uitloop/perlator

Een handdouche/spoeldouche en uitloop/perlator kunnen beide flexibel uitneembaar zijn. Het verschil tussen deze twee varianten is dat je bij een handdouche/spoeldouche twee verschillende straalfuncties hebt. Je hebt de standaard volle straal en met een simpele knop kan deze overgeschakeld worden naar een fijne zeefstraal. De uitloop/perlator beschikt alleen over de standaard volle straal.

Klik hier om alle keukenkranen met flexibele handdouche/spoeldouche te bekijken.

Klik hier om alle keukenkranen met uittrekbare uitloop/perlator te bekijken.

De twee soorten flexibele keukenkranen met uittrekbare uitloop

Over het algemeen zijn er twee soorten flexibele keukenkranen met uittrekbare uitloop. De eerste is de keukenkraan met uittrekbare uitloop, perlator of handdouche. Bij deze keukenkranen kan je de uitloop van de keukenkraan eruit halen, waardoor er een slang ontstaat. Op die manier kan je alle hoeken van je spoelbak bereiken.

Klik hier om alle keukenkranen met uittrekbare uitloop, perlator of handdouche te bekijken.

De tweede soort is een flexibele keukenkraan met spoeldouche. Bij deze variant bestaat de kraan uit een flexibele slang die stevig vastzit via een kraanhouder. Met een simpele knop kan de slang losgekoppeld worden en ontstaat er een flexibele slang om alle hoeken van je spoelbak te bereiken.

Klik hier om alle keukenkranen met spoeldouche en kraanhouder te bekijken.