Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Gouden / Gold artikelen voor in je keuken / badkamer

 • Geplaatst op
 • Door Thomas

Als jij je keuken wil onderscheiden van andere keukens is een gouden keuken echt een aanrader. Gouden / Gold keukens zijn tegenwoordig echt een trend en voor je Gouden / Gold keuken zit je goed bij CreateMyOwn.nl. CreateMyOwn heeft allemaal Gouden / Gold keuken producten die qua kleur en vormgeving één op één met elkaar matchen. Alle Gouden / Gold producten voor in je keuken die in het assortiment van CreateMyOwn zitten zijn:

 1. Spoelbakken
 2. Kranen
 3. Kokendwaterkranen
 4. Pannenrooster
 5. Vaatdoekhouder
 6. Bodemrek
 7. Zeepdispenser
 8. Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje
 9. Inzetbakje voor spoelbak

Spoelbakken

CreateMyOwn.nl heeft een aantal gouden Lanesto spoelbakken. Deze Lanesto spoelbakken zijn gemaakt in de kleur Goud / Gold en de behuizing is gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk en hittebestendig materiaal. Daarnaast is het ook hygiënisch, want RVS kan tegen verschillende bijtende zuren en materialen. RVS is ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. De Gouden / Gold Lanesto spoelbakken zijn perfect te combineren met allerlei andere Gouden / Gold Lanesto producten.

Gold / Goud Lanesto spoelbak

Klik hier om alle Gold / Goud Lanesto spoelbakken te bekijken.

Kranen

Het assortiment van CreateMyOwn.nl bevat vele verschillende soorten Gouden / Gold Lanesto kranen. De uitloop van de kranen kan variëren tussen haaks, recht en rond. Ook kunnen de kranen verschillen tussen een ééngats-kraan en een driegats-kraan. Bij een ééngats-kraan heb je één gat in je keukenblad en bij een driegats-kraan heb je drie gaten in je keukenblad. Eén voor de kraan en twee gaten aan de zijkanten voor de bediening. Deze bedieningsknoppen kunnen ook nog verschillen per kraan. De Gouden / Gold Lanesto kranen matchen perfect met andere Gouden / Gold Lanesto producten.

Gold / Goud Lanesto kraan

Klik hier om alle Gold / Goud Lanesto kranen te bekijken.

Kokendwaterkranen

Bij CreateMyOwn.nl heb je de keuze uit verschillende Gouden / Gold kokend water sets. Deze sets zijn van het merk Selsiuz. De uitloop van de kranen kan verschillen tussen haaks en rond. De boilers kunnen variëren tussen een Solo boiler, een Combi boiler en een Combi extra of Combi+ boiler. Een Solo boiler levert alleen kokend water. Een Combi boiler gebruik je als je geen warm water leiding hebt, maar wel warm water wil hebben in je keuken. Een Combi extra of Combi+ boiler gebruik je wanneer je wel een warm water leiding hebt en je wil deze aansluiten op je boiler om zo te beschikken over direct en ‘onbeperkt’ warm water. De Gouden / Gold kokend water sets op CreateMyOwn.nl passen perfect in je gouden keuken.

Gold / Goud kokend water set

Klik hier om alle Gold / Goud kokend water sets te bekijken.

Pannenrooster

Het oprolbare Gouden / Gold Lanesto pannenrooster van CreateMyOwn.nl is een handig afdruiprek voor op je werkblad of in je spoelbak. Je kan er gemakkelijk grote pannen of andere zware producten kwijt. Als je het pannenrooster even op wil bergen kan dat makkelijk, omdat het pannenrooster oprolbaar is. Het Gouden / Gold Lanesto pannenrooster past perfect in je gouden keuken.

Gold / Goud Lanesto pannenrooster

Klik hier om het Gold / Goud Lanesto pannenrooster te bekijken.

Vaatdoekhouder

CreateMyOwn.nl biedt een Gouden / Gold vaatdoekhouder aan. Dit maakt het wegleggen van je vaatdoek een stuk makkelijker. Door dit product hangt je vaatdoek niet meer onhygiënisch over de kraan of op de rand van de spoelbak, maar in de spoelbak. Dit is een mooie en gemakkelijke manier om je vaatdoek op te hangen. De Gouden / Gold vaatdoekhouder is gemakkelijk in alle Gouden / Gold Lanesto spoelbakken te plaatsen en match ook nog goed qua kleur en vormgeving.

Klik hier om de Gold / Goud vaatdoekhouder te bekijken.

Bodemrek

Om je Gouden / Gold Lensto spoelbak te beschermen tegen krassen heeft CreateMyOwn.nl Gouden / Gold Lanesto bodemrekken in het assortiment. Deze bodemrekken passen perfect in je spoelbak en gaan perfect samen qua kleur.

Gold / Goud Lanesto bodemrek

Klik hier om het Gold / Goud Lanesto bodemrek te bekijken.

Zeepdispenser

CreateMyOwn.nl biedt een Gouden / Gold Lanesto zeepdispenser aan. Deze zeepdispenser wordt in het werkblad gemonteerd en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De Gouden / Gold Lanesto zeepdispenser is perfect te combineren met je gouden keuken.

Gold / Goud Lanesto zeepdispenser

Klik hier voor de Gold / Goud Lanesto zeepdispenser.

Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje

CreateMyOwn.nl heeft unieke Gouden / Gold dimbare Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje bestaande uit één tot vijf spots die warm licht geven op je keukenblad in het assortiment. Eén van de spots bevat een touchdimmer waarmee je het licht aan en uit kan zetten maar ook kan laten dimmen of versterken. Deze Gouden / Gold dimbare Lanesto Ischia ledverlichting match één op één met allerlei andere Gouden / Gold producten voor in je keuken.

Gold / Goud Lanesto ledverlichting

Klik hier voor alle sets Gold / Goud Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje.

Inzetbakje voor spoelbak

In het assortiment van CreateMyOwn.nl bevindt zich een Gouden / Gold Lanesto inzetbakje voor in je spoelbak. Dit is een handig afdruipbakje om glazen,bakjes of kopjes in te zetten. Het Gouden / Gold Lanesto inzetbakje past perfect in de Gouden / Gold Lanesto spoelbakken en match ook perfect qua kleur.

Gold / Goud Lanesto inzetbakje

Klik hier voor het Gold / Goud Lanesto inzetbakje.