Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Gun Metal artikelen voor in je keuken / badkamer

 • Geplaatst op
 • Door Eric

Als jij je keuken wil onderscheiden van andere keukens is een Gun Metal zwarte keuken echt een aanrader. Gun Metal zwarte keukens zijn tegenwoordig echt een trend en voor je Gun Metal zwarte keuken zit je goed bij CreateMyOwn.nl. CreateMyOwn heeft allemaal Gun Metal keuken producten die qua kleur en vormgeving met elkaar matchen. Alle Gun Metal producten voor in je keuken die in het assortiment van CreateMyOwn zitten zijn:

 1. Spoelbakken
 2. Kranen
 3. Kokendwaterkranen
 4. Pannenrooster
 5. Vaatdoekhouder
 6. Bodemrek
 7. Zeepdispenser
 8. Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje
 9. Inzetbakje voor spoelbak

Spoelbakken

CreateMyOwn.nl heeft een aantal Gun Metal zwarte Lanesto spoelbakken. Deze Lanesto spoelbakken zijn gemaakt in de kleur Gun Metal en de behuizing is gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk en hittebestendig materiaal. Daarnaast is het ook hygiënisch, want RVS kan tegen verschillende bijtende zuren en materialen. RVS is ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. De Gun Metal Lanesto spoelbakken zijn perfect te combineren met allerlei andere Gun Metal Lanesto producten.

Gun Metal Lanesto spoelbak

Klik hier om alle Gun Metal Lanesto spoelbakken te bekijken.

Kranen

Het assortiment van CreateMyOwn.nl bevat vele verschillende soorten Gun Metal Lanesto kranen. De uitloop van de kranen kan variëren tussen haaks, recht en rond. Ook kunnen de kranen verschillen tussen een ééngats-kraan en een driegats-kraan. Bij een ééngats-kraan heb je één gat in je keukenblad en bij een driegats-kraan heb je drie gaten in je keukenblad. Eén voor de kraan en twee gaten aan de zijkanten voor de bediening. Deze bedieningsknoppen kunnen ook nog verschillen per kraan. De Gun Metal kranen matchen perfect met andere Gun Metal Lanesto producten.

Gun Metal Lanesro kraan

Klik hier om alle Gun Metal Lanesto kranen te bekijken.

Kokendwaterkranen

Bij CreateMyOwn.nl heb je de keuze uit verschillende Gun Metal kokend water sets. Deze sets zijn van het merk Selsiuz. De uitloop van de kranen kan verschillen tussen haaks en rond. De boilers kunnen variëren tussen een Solo boiler, een Combi boiler en een Combi extra of Combi+ boiler. Een Solo boiler levert alleen kokend water. Een Combi boiler gebruik je als je geen warm water leiding hebt, maar wel warm water wil hebben in je keuken. Een Combi extra of Combi+ boiler gebruik je wanneer je wel een warm water leiding hebt en je wil deze aansluiten op je boiler om zo te beschikken over direct en ‘onbeperkt’ warm water. De Gun Metal kokend water sets op CreateMyOwn.nl passen perfect in je Gun Metal zwarte keuken.

Gun Metal kokend water set

Klik hier om alle Gun Metal kokend water sets te bekijken.

Pannenrooster

Het oprolbare Gun Metal Lanesto pannenrooster van CreateMyOwn.nl is een handig afdruiprek voor op je werkblad of in je spoelbak. Je kan er gemakkelijk grote pannen of andere zware producten kwijt. Als je het pannenrooster even op wil bergen kan dat makkelijk, omdat het pannenrooster oprolbaar is. Het Gun Metal Lanesto pannenrooster past perfect in je Gun Metal zwarte keuken.

Gun Metal Lanesto pannenrooster

Klik hier om het Gun Metal Lanesto pannenrooster te bekijken.

Vaatdoekhouder

CreateMyOwn.nl biedt een Gun Metal vaatdoekhouder aan. Dit maakt het wegleggen van je vaatdoek een stuk makkelijker. Door dit product hangt je vaatdoek niet meer onhygiënisch over de kraan of op de rand van de spoelbak, maar in de spoelbak. Dit is een mooie en gemakkelijke manier om je vaatdoek op te hangen. De Gun Metal vaatdoekhouder is gemakkelijk in alle Gun Metal Lanesto spoelbakken te plaatsen en match ook nog eens goed qua kleur en vormgeving.

Klik hier om de Gun Metal vaatdoekhouder te bekijken.

Bodemrek

Om je Gun Metal Lanesto spoelbak te beschermen tegen krassen heeft CreateMyOwn.nl Gun Metal Lanesto bodemrekken in het assortiment. Deze bodemrekken passen perfect in je Lanesto Urban Gun Metal spoelbak en gaan perfect samen qua kleur.

Gun Metal Lanesto bodemrek

Klik hier om het Gun Metal Lanesto bodemrek te bekijken.

Zeepdispenser

CreateMyOwn.nl biedt een Gun Metal Lanesto zeepdispenser aan. Deze zeepdispenser wordt in het werkblad gemonteerd en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De Gun Metal Lanesto zeepdispenser is perfect te combineren met je Gun Metal zwarte keuken.

Gun Metal Lanesto zeepdispenser

Klik hier voor de Gun Metal Lanesto zeepdispenser.

Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje

CreateMyOwn.nl heeft unieke Gun Metal zwarte dimbare Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje bestaande uit één tot vijf spots die warm licht geven op je keukenblad in het assortiment. Eén van de spots bevat een touchdimmer waarmee je het licht aan en uit kan zetten maar ook kan laten dimmen of versterken. Deze Gun Metal dimbare Lanesto Ischia ledverlichting match één op één met allerlei andere Gun Metal producten voor in je keuken.

Gun Metal Lanesto ledverlichting

Klik hier voor alle sets Gun Metal Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje.

Inzetbakje voor spoelbak

In het assortiment van CreateMyOwn.nl bevindt zich een Gun Metal Lanesto inzetbakje voor in je spoelbak. Dit is een handig afdruipbakje om glazen,bakjes of kopjes in te zetten. Het Gun Metal Lanesto inzetbakje past perfect in de Gun Metal Lanesto spoelbakken en match ook perfect qua kleur.

Gun Metal Lanesto inzetbakje

Klik hier voor het Gun Metal Lanesto inzetbakje.