Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Quooker CUBE - koel bruisend en gefilterd water uit je eigen kraan!

  • Geplaatst op

Wat bruist, borrelt, is koud, warm, kokend, tijdbesparend en ook nog eens goed voor het milieu?

Quooker introduceert de Quooker CUBE. Met deze nieuwe Quooker CUBE geeft je (huidige) Quooker FLEX, Fusion, Nordic, of Twintaps kokend waterkraan niet alleen koud, warm en kokend water maar ook koel bruisend en gefilterd water, allemaal uit dezelfde kraan! Een 5-in1 kraan!

Het complete Quooker CUBE assortiment bestaat uit:

  • Alle Quooker CUBE met FLEX kranen
  • Alle Quooker CUBE met Fusion kranen (Bel onze klantenservice op 085-4014191)
  • Alle Quooker CUBE met Twintaps kranen (Bel onze klantenservice op 085-4014191)
  • Alle Quooker CUBE met Nordic kranen (Bel onze klantenservice op 085-4014191)  

Heb je zin in een bruisend water? Druk en draai dan één keer, de lichtring van je Quooker kraan knippert blauw en hup daar is het koele bruisende water (een soort van Spa Rood). Druk je één keer iets langer en draai je daarna dan komt er koel gefilterd water uit je kraan (een soort van Spa Blauw)

Quooker Cube

Hoe werkt het?
In je keukenkastje komt het CUBE reservoir naast de gewone Quooker kokend water resevoir te staan. Het CUBE reservoir is een koeler die het water snel heerlijk koel maakt en filtert. Tevens is de CUBE uitgerust met een vervangbaar CO2-patroon. Eén CO2 patroon is goed voor ongeveer 70 liter bruiswater. Met de Quooker CUBE denk je aan het milieu want plastic waterflessen zijn vanaf nu overbodig!De Quooker CUBE tot nu toe meest gestelde vragen:

 

Q: Is de Quooker CUBE al leverbaar?

A: Nee, de Quooker Cube wordt waarschijnlijk leverbaar vanaf medio september 2018. We kunnen je op de hoogte houden zodra de CUBE er is. Vul hier je gegevens in en we brengen je op de hoogte zodra de CUBE leverbaar is.


Q: Zijn de prijzen van de Quooker CUBE al bekend?

A: Nee deze zijn op dit moment nog niet bekend


Q: Hoe krijg ik bruiswater of gefilterd water uit de kraan?

A: Om bruisend water te krijgen, druk je kort één keer en en draai je vervolgens. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu
blauw: er komt bruiswater aan. Druk je iets langer en draai je vervolgens dan wordt de ring blauw en komt er koel gefilterd water uit de kraan.


Q: Past de CUBE op een reeds geïnstalleerd Quooker-systeem?

A: Dit is afhankelijk van de uitleverdatum. De CUBE is alleen te gebruiken met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geleverd. Wil je een CUBE installeren als uitbreiding op jouw bestaande Quooker-systeem controleer dan goed het serienummer op zowel de kraan als het reservoir. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan.


Q: Hoe zuinig is de CUBE?

A: De CUBE is een zuinig apparaat. Het maakt niet uit of je drinkwater koelt in je koelkast of in de CUBE. Het afkoelen kost evenveel energie; Het stand by verlies is 12 W (dit is omgerekend ongeveer 7 eurocent per dag.


Q: Wat is de hoogte en de breedte van de Quooker CUBE?

A: De hoogte is 43 cm de breedte is 29 cm. Zie afbeelding hieronder

 

Maattekening Quooker CUBE

Heb je meer vragen of opmerkingen over de Quooker CUBE neem dan, geheel vrijblijvend, telefonisch contact op met onze klantenservice via 085-4014191 of stuur een mail naar [email protected]. We helpen je graag!

 

ALLE OVERIGE QUOOKER KOKEND WATER SETS