Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Inventum

Inventum Q5 plintboiler
€599,00 €299,00
Inventum Q10 Keukenboiler
€523,00 €275,00

Welkom op de Inventum merkpagina bij onze webshop. Hier laten we je graag kennismaken met het toonaangevende merk Inventum, dat al meer dan 100 jaar synoniem staat voor innovatie en kwaliteit op het gebied van ventilatie- en warmwatersystemen. Bij Inventum gaan ze verder dan de status quo, met als doel duurzame, energiebesparende oplossingen te bieden die de toekomst vormgeven. Laten we samen dieper in de wereld van Inventum duiken en ontdekken wat hen onderscheidt.

Inventum: Verder Kijken dan Vandaag

Bij Inventum geloven ze sterk in het bieden van duurzame, energiebesparende oplossingen die verder gaan dan de huidige normen. Ze streven ernaar om vooruit te kijken, voorbij de huidige wet- en regelgeving, voorbij de behoeften van klanten en voorbij de huidige technologische mogelijkheden. Hun visie is om ventilatie- en warmwatersystemen te ontwikkelen die niet alleen vandaag voldoen, maar ook de oplossingen voor morgen in zich dragen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Modul-AIR-ventilatiewarmtepomp uitgevonden, een baanbrekende innovatie.

Wanneer je kiest voor Inventum, kies je voor zekerheid. Het is de zekerheid dat je samenwerkt met een partner die begrijpt wat Nederlandse professionele klanten nodig hebben en die hierop inspeelt met innovatieve totaaloplossingen.

Samen het Verschil Maken: Onze Gemeenschappelijke Ambitie

Bij Inventum voel je de ambitie om samen het verschil te maken en het energieverbruik in woningen tot nul te reduceren. Dit doen ze door het ontwikkelen van energiezuinige producten en het verduurzamen van bestaande producten. Hun energieoplossingen vinden hun toepassing in zowel bestaande als nieuwbouwsituaties, zowel in de woning- als utiliteitssector. Ze bieden een uitgebreid assortiment boilers en ventilatiewarmtepompen, variërend van keukenboilers tot op maat gemaakte energieconcepten. Hiermee kun je eenvoudig meerdere stappen in een energielabel zetten, met als extra resultaat meer comfort voor de eindgebruiker.

MVO & Duurzaamheid: Onze Toewijding aan een Duurzame Toekomst

Bij Inventum zetten ze zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Ze streven ernaar om te praktiseren wat ze prediken en zetten zich in voor een duurzamere toekomst voor iedereen.