Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Lanesto Destra 026 Inleg spoelbak

De Lanesto Destra spoelbak 026 - 311026N matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Levertijd: Direct leverbaar

€484,00 €399,00
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • Levering in heel Nederland en België

Productinformatie

De Lanesto Destra spoelbak 026 matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Deze RVS spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, vlakinbouw (inleg) of onderbouw gemonteerd worden.

Afmeting spoelbak (uitwendig) (breedte x lengte x hoogte): 78 x 44 x 20 cm
Afmeting spoelbak (inwendig) (breedte x lengte x hoogte): 74 x 40 x 20 cm
Kleur: RVS
Radius: 10 mm
Minimale standaard kastbreedte: 90 cm

De Lanesto Destra 026 spoelbak wordt geleverd compleet met Premeris Plug (een plug die tijdens het productieproces in de bodem van de spoelbak wordt geperst, waardoor deze een mooi geheel vormt met de bodem. Naden met vuil zijn dus verleden tijd) en luxe wandoverloop.

De spoelbak wordt geleverd exclusief sifon.
Daarnaast zijn er ook bijpassend accessoires zoals zeepdispensers, vaatdoekhouder, inzetbakjes en bodemrekken verkrijgbaar.

Let op!

De Lanesto Destra 026 inleg spoelbak heeft een inwendige breedte van 74 cm en is daarmee een ruime spoelbak. Dit is handig als de spoelbak voor grote hoeveelheden vaat gebruikt wordt, zoals gezinnen. Er is dan voldoende ruimte om grote pannen en schalen af te wassen, maar de breedte gaat wel ten koste van de ruimte op je werkblad.

Kleur en materiaal
De spoelbak is in de kleur RVS en is ook gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk materiaal wat ook nog hittebestendig is en tegen verschillende bijtende zuren en materialen kan. Daarnaast is het ook hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. Een nadeel van RVS is dat er na verloop van tijd gebruikssporen kunnen ontstaan, maar deze zijn te voorkomen door elke keer na intensief de spoelbak goed schoon te maken.

Enkele spoelbak
De Lanesto Destra 026 inleg spoelbak is een enkele spoelbak. Dit houdt in dat er één spoelbak is in plaats van anderhalf of twee. De Lanesto 026 inleg spoelbak is een ruime spoelbak en dat is handig als je pannen en schalen af wil wassen, want deze passen gemakkelijk in je spoelbak. 

Radius
De radius van de Lanesto Destra 026 inleg spoelbak is 10 millimeter. De radius van een spoelbak is de straal van je spoelbak en geeft aan hoe scherp de kromming van de spoelbak is in de hoeken. Een radius van 10 millimeter betekent dat de kromming in de hoek een straal van 10 millimeter heeft. Voor de radius geldt: Hoe groter je radius hoe minder strak je hoek is, maar hoe makkelijker deze schoon te maken is.

Productspecificatie

Artikelcode: 311026N
Merk: Lanesto
Afwerking (kleur): Rvs
Materiaal: Rvs
Montage: Vlakinbouw
Type spoelbak: Enkel
Type plug: Premeris
Incl. wandoverloop: Ja
Hoogte product (mm): 200
Breedte product (mm): 780
Lengte product (mm): 440
Radius (mm): 12
Hoogte product inwendig (mm):
Breedte product inwendig (mm):
Lengte product inwendig (mm):
Minimale kastmaat (mm): 800
Fabrieksgarantie termijn (jaren): 5
EAN: 8711647091871