Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Lanesto Destra 051 Inleg spoelbak links

De Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links - 311051N matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Levertijd: Direct leverbaar

€545,00 €449,00
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • Levering in heel Nederland en België

Productinformatie

De Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Deze RVS anderhalve spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, vlakinbouw (inleg) of onderbouw gemonteerd worden.

Afmeting spoelbak 1 (inwendig) (breedte x lengte x hoogte): 34 x 40 x 20 cm
Afemting spoelbak 2 (inwendig) (breedte x lengte x hoogte): 17 x 40 x 17 cm
Afmeting spoelbak (uitwendig) (breedte x lengte x hoogte): 57 x 44 x 20 cm
Kleur: RVS
Radius: 10 mm
Minimale standaard kastbreedte: 70 cm

De Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links wordt geleverd compleet met 2 Premeris Pluggen (een plug die tijdens het productieproces in de bodem van de spoelbak wordt geperst, waardoor deze een mooi geheel vormt met de bodem. Naden met vuil zijn dus verleden tijd) en luxe wandoverloop.
De Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links wordt geleverd exclusief sifon.
Daarnaast zijn er ook bijpassend accessoires zoals zeepdispensers, vaatdoekhouder, inzetbakjes en bodemrekken verkrijgbaar.

Kleur en materiaal
De spoelbak is in de kleur RVS en is ook gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk materiaal wat ook nog hittebestendig is en tegen verschillende bijtende zuren en materialen kan. Daarnaast is het ook hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. Een nadeel van RVS is dat er na verloop van tijd gebruikssporen kunnen ontstaan, maar deze zijn te voorkomen door elke keer na intensief gebruik de spoelbak goed schoon te maken.

Anderhalve spoelbak
De Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links is een anderhalve spoelbak. Dit houdt in dat er één spoelbak is met daarnaast een kleinere spoelbak. Dit is handig als je bijvoorbeeld in de ene spoelbak een pan wil afwassen, maar tegelijkertijd wat kopjes en glazen weg wil zetten. Dan kan je afwassen in de grote bak en je vaat leeggieten in de kleine bak. Bij de Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links zit de grote spoelbak links en de kleine spoelbak rechts.

Radius
De radius van de Lanesto Destra 051 inleg spoelbak links is 10 millimeter. De radius van een spoelbak is de straal van je spoelbak en geeft aan hoe scherp de kromming van de spoelbak is in de hoeken. Een radius van 10 millimeter betekent dat de kromming in de hoek een straal van 10 millimeter heeft. Voor de radius geldt: Hoe groter je radius hoe minder strak je hoek is, maar hoe makkelijker deze schoon te maken is.Productspecificatie

Artikelcode: 311051N
Merk: Lanesto
Afwerking (kleur): Rvs
Materiaal: Rvs
Montage: Vlakinbouw
Type spoelbak: Anderhalf
Type plug: Premeris
Incl. wandoverloop: Ja
Hoogte product (mm): 200
Breedte product (mm): 570
Lengte product (mm): 440
Radius (mm): 12
Hoogte product inwendig (mm):
Breedte product inwendig (mm):
Lengte product inwendig (mm):
Minimale kastmaat (mm): 600
Garantietermijn (jaren): 5
EAN: 8711647091864