Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Lanesto Giro 910 40x34 Inleg spoelbak

De Lanesto Giro 910 40x34 inleg spoelbak matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Levertijd: Direct leverbaar

€313,00 €199,00
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • Levering in heel Nederland en België

Productinformatie

De Lanesto Giro 910 40x34 inleg spoelbak matcht qua kleur en vormgeving goed met de Selsiuz Inox kokendwaterkranen en de Lanesto RVS kranen en accessoires.

Deze RVS spoelbak wordt vlakinbouw (inleg) gemonteerd.

Afmeting spoelbak (uitwendig) (breedte x lengte x hoogte): 44 x 38 x 21 cm
Afmeting spoelbak (inwendig) (breedte x lengte x hoogte): 40 x 34 x 21 cm
Kleur: RVS 
Radius: 20 mm
Minimale standaard kastbreedte: 50 cm

Let op!
De Lanesto Giro 910 40x34 heeft een kortere lengte dan de gemiddelde spoelbak. Deze is namelijk 38 in plaats van 44. Hierdoor heb je meer ruimte op je keukenblad dan normaal, waardoor je meer marge hebt bij het gat voor je keukenkraan. De Lanesto Giro 910 is extra geschikt voor ondiepe bladen en greeploze keukens.

De Lanesto Giro 910 spoelbak wordt geleverd compleet met Premeris Plug (een plug die tijdens het productieproces in de bodem van de spoelbak wordt geperst, waardoor deze een mooi geheel vormt met de bodem. Naden met vuil zijn dus verleden tijd) en luxe wandoverloop.

De spoelbak wordt geleverd exclusief sifon. Daarnaast zijn er ook bijpassend accessoires zoals zeepdispensers, vaatdoekhouder, inzetbakjes en bodemrekken verkrijgbaar.

Kleur en materiaal
De spoelbak is in de kleur RVS en is ook gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk materiaal wat ook nog hittebestendig is en tegen verschillende bijtende zuren en materialen kan. Daarnaast is het ook hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. Een nadeel van RVS is dat er na verloop van tijd gebruikssporen kunnen ontstaan, maar deze zijn te voorkomen door elke keer na intensief de spoelbak goed schoon te maken.

Enkele spoelbak
De Lanesto Giro 910 inleg spoelbak is een enkele spoelbak. Dit houdt in dat er één spoelbak is in plaats van anderhalf of twee.  

Radius
De radius van de Lanesto Giro 910 40x34 inleg spoelbak is 20 millimeter. De radius van een spoelbak is de straal van je spoelbak en geeft aan hoe scherp de kromming van de spoelbak is in de hoeken. Een radius van 20 millimeter betekent dat de kromming in de hoek een straal van 20 millimeter heeft. Voor de radius geldt: Hoe groter je radius hoe minder strak je hoek is, maar hoe makkelijker deze schoon te maken is.

Productspecificatie

Artikelcode: 311910
Merk: Lanesto
Afwerking (kleur): Rvs
Materiaal: Rvs
Montage: Vlakinbouw
Type spoelbak: Enkel
Type plug: Premeris
Incl. wandoverloop: Ja
Hoogte product (mm): 210
Breedte product (mm): 440
Lengte product (mm): 380
Radius (mm): 20
Hoogte product inwendig (mm):
Breedte product inwendig (mm):
Lengte product inwendig (mm):
Minimale kastmaat (mm): 500
Fabrieksgarantie termijn (jaren): 5
EAN: 8711647595324