Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Waterevolution Qisani Flow glijstangset met handdouche en slang en wateraansluiting Gun Metal Zwart

De Waterevolution Qisani Flow glijstangset met handdouche en slang en wateraansluiting Gun Metal Zwart is een unieke glijstangset met handouche, slang en wateraansluiting allemaal in de kleur Gun Metal Zwart. Hiermee creëer je een mooie harmonie in je bad

Levertijd: Direct leverbaar

€1.185,00 €979,00
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen geleverd!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • Levering in heel Nederland en België

Productinformatie

De Waterevolution Qisani Flow glijstangset met handdouche en slang en wateraansluiting Gun Metal Zwart is een unieke glijstangset met handouche, slang en wateraansluiting allemaal in de kleur Gun Metal Zwart. Hiermee creëer je een mooie harmonie in je badkamer!

De Waterevolution Qisani Flow glijstangset met handdouche en slang en wateraansluiting Gun Metal Zwart heeft een zwarte slang. Deze kleur kan afwijken van de kleur Gun Metal Zwart.

Eigenschappen
Merk: Waterevolution
Kleur: Gun Metal Zwart
Materiaal: RVS
Garantietermijn: 5 jaar

Kleur en materiaal
De glijstangset is in de kleur Gun Metal Zwart en de behuizing is gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk en hittebestendig materiaal. Daarnaast is het ook hygiënisch, want RVS kan tegen verschillende bijtende zuren en materialen. RVS is ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je badkamer.

Productspecificatie

Merk: Waterevolution
Type kraan:
Afwerking (kleur): Chroom
Bediening:
Type binnenwerk:
Aansluiting:
Soort uitsparing:
Diameter uitsparing (mm):
Aantal graden draaibaar:
Uitslag hendel naar achteren (mm):
Type uitloop:
Uitstroomvolume (l/min):
Garantietermijn (jaren): 5
Keurmerken: CE, KIWA, WRAS
EAN: 5603313361834