Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Keukenkraan

Hier vind jij jouw mooie nieuwe keukenkraan! Ons complete assortiment keukenkranen van onder andere de merken Lanesto, Grohe, Gessi en HansGrohe.
Gessi Inedito Chroom Rond
€289,00 €249,00
Pagina 4 van 8

Een keukenkraan van CreateMyOwn.nl

CreateMyOwn.nl biedt een ruim assortiment van kranen aan. Om de perfecte kraan voor jouw keuken en interieur uit te zoeken helpen we je graag! Hieronder hebben we een aantal belangrijke punten op een rij gezet waar je rekening mee moet houden bij je keuze voor een keukenkraan:

 • Kleur en materiaal:
  De kleur van je keukenkraan is het eerste wat opvalt. Daarnaast is het belangrijk dat de kleur van je keukenkraan mooi aansluit op de rest van je keuken en interieur. Zo heb je bij CreateMyOwn.nl de keuze uit onder andere de kleuren Chroom, RVS, Copper / Koper, Gold / Goud, Gun Metal Zwart en Mat Zwart. Voor het materiaal heb je de keuze uit RVS en Messing. Deze twee materialen liggen erg dicht bij elkaar. Ze roesten allebei niet, maar RVS is iets sterker dan Messing en Messing kan na een tijd dof worden. 
 • Type uitloop:
  De meest gebruikelijke type uitloop is vast. Toch zijn er ook genoeg andere mogelijkheden, zoals een flexibele handdouche of een uitneembare perlator. Met deze varianten kan je een handdouche, perlator of spoeldouche flexibel uit de kraan halen om bijvoorbeeld de vaat mee te wassen.
 • Bediening:
  Een keukenkraan is op meerdere manieren te bedienen. De meeste kranen werken voor een eenhendel of greep bediening. Ook zijn er kranen die via tweehendel of tweeknops werken. Hierbij heb je een hendel of knop voor koud en een voor warm water. Houd er wel rekening mee dat je drie gaten in je keukenblad hebt met een tweeknops bediening.
 • Aantal graden draaibaar:
  Het grootste deel van de kranen is tegenwoordig 360 graden daraaibaar. Toch zijn er ook een aantal kranen die niet helemaal rond kunnen. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een keukenkraan.

 

Kokend water kraan

Of je nu op zoek bent naar de stijl en het gemak van een Selsiuz kraan, die direct kokend water levert, of naar de veiligheidskenmerken en energie-efficiëntie van een Quooker kraan, er is een model dat naadloos in je keuken past. Deze merken bieden een scala aan kleuren, materialen en stijlen om ervoor te zorgen dat elke keuken de perfecte aanvulling krijgt die het verdient. Ontdek de veelzijdigheid en het superieure design van Selsiuz en Quooker kranen, en til je keukenervaring naar een hoger niveau.

 

CreateMyOwn.nl Service

Wil je advies van CreateMyOwn.nl bij het uitzoeken van je keukenkraan die past bij jou en je interieur of heb je verdere vragen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op!