Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Verlichting

Hier vind je ons complete assortiment verlichting voor onder je keukenkastje van het merk Lanesto.
Pagina 2 van 4

De Lanesto Ischia verlichting voor onder je keukenkastjes voordelen

De belangrijkste voordelen om te kiezen voor Lanesto Ischia verlichting voor onder je keukenkastjes zijn:

  • Gemak: De Lanesto Ischia verlichting kan worden bediend met een wandschakelaar, wanddimmer, touchdimmer, afstandsbediening of Zigbee Control Unit. Hierdoor is de verlichting gemakkelijk te bedienen en kan je een keuze maken voor wat het beste bij jouw situatie past.
  • Materiaal: De Lanesto Ischia verlichting is gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk en hittebestendig materiaal. Daarnaast is het ook hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken.
  • Duurzaam: De Lanesto Ischia verlichting wordt PVD afgewerkt. PVD staat voor ‘Physical Vapor Deposition’. PVD wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en is erg duurzaam. Daarnaast is een PVD-laag ijzersterk, ook al is hij slechts flinterdun (2 tot 5 µm).
  • Combinatie: De Lanesto Ischia verlichting wordt in de kleuren Gold / Goud, Copper / Koper, Gun Metal en RVS aangeboden. Deze kleuren matchen één op één met andere Lanesto producten in dezelfde kleur, zoals spoelbakken, kranen, pannenroosters, zeepdispensers, vaatdoekhouders, inzetbakjes en bodemrekken.

Aandachtspunten Lanesto Ischia verlichting voor onder je keukenkastjes

De belangrijke punten om op te letten bij het kopen van verlichting voor onder je keukenkastjes:

  • Kleur: Het is belangrijk om te bepalen in welke kleur je de Lanesto Ischia verlichting wil aanschaffen. Deze keuze is natuurlijk volledig je eigen mening. De verlichting wordt aangeboden in 4 kleuren, namelijk Gold / Goud, Copper / Koper, Gun Metal en RVS. De keuze is gemakkelijker als je al andere Lanesto producten in je keuken hebt van een bepaalde kleur.
  • Soort bediening set: De Lanesto Ischia verlichting sets kunnen aangeschaft worden met verschillende soorten bedieningen. Je kan de verlichting bedienen met een wandschakelaar. Het licht is dan niet dimbaar. Je kan het licht bedienen met een wanddimmer. De verlichting is dan wel dimbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een touchdimmer, afstandsbediening of Zigbee. Een touchdimmer is in 1 van de ledspots geïntegreerd en hiermee kan de verlichting worden gedimd. Met een afstandsbediening kan de verlichting worden gedimd en aan of uit worden gezet. Bij de Zigbee bediening wordt de verlichting via een app bediend. Een vereiste hiervoor is dat er al een netwerk aanwezig moet zijn. 
  • Aantal ledspots: Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel ledspots je in je keuken wil. CreateMyOwn biedt verschillende sets aan van 1 tot 3 ledspots. Het aantal ledspots hangt volledig af van de grootte van je keuken en de mate waarin je je keuken verlicht wil hebben. Ook dit is dus volledig je eigen mening. Wil je meer dan 3 ledspots? Dat is geen probleem! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 085-4014191.

 

Combineer stijl en functionaliteit in uw keuken met een kokend water kraan 

Ervaar de verbluffende combinatie van een Selsiuz kraan, Quooker kraan en Lanesto Ischia verlichting in uw keuken. Deze hoogwaardige producten brengen niet alleen stijl en design, maar ook verbeterde functionaliteit naar uw keuken, zorgen voor een verhoogd comfort en gemak.

CreateMyOwn.nl Service

Heb je persoonlijke hulp nodig om te komen tot de juiste keuze? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 085-4014191! We helpen je graag de voor jouw situatie ideale set verlichting voor onder je keukenkastje uit te zoeken.