Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur!  | CreateMyOwn.nl

Het onderhouden van mijn interieur, keuken en sanitair. Hoe doe ik dat?

  • Geplaatst op
  • Door Frederic
Het onderhouden van mijn  interieur, keuken en sanitair. Hoe doe ik dat?

Op het moment dat je een nieuwe keuken of badkamer koopt hoop je hier zo lang mogelijk van te genieten. Voor een zo lang mogelijke levensduur is echter wel regelmatig onderhoud nodig. Elk stukje interieur kan zo nu en dan wel wat extra aandacht gebruiken. Hierbij is het belangrijk om te weten welk onderhoudsmiddel bij welk onderdeel of materiaal past. Wij van CreateMyOwn.nl hebben het voor jou op een rijtje gezet!

Direct naar de overzichtspagina met alle onderhoudsmiddelen? Klik hier.

Evora Granite Onderhoudsset Cleaner

Deze onderhoudsset is uitsluitend geschikt voor reinigen, beschermen en onderhouden van granieten keukenbladen en vensterbanken. De set bevat een werkbladreiniger, impregneer, sponsje en doosje.

Klik hier om de Evora Granite Onderhoudsset Cleaner te bekijken.

Verzorgingsolie houten werkbladen

Deze verzorgingsolie is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van massief houten werkbladen. De olie verstevigt en beschermt het hout tegen vuil en vocht, en laat daarnaast de mooie houtstructuur intact. De olie is met behulp van de meegeleverde spons zeer gemakkelijk aan te brengen. De olie is er in twee varianten, namelijk naturel en white wash.

Klik hier om de Verzorgingsolie houten werkbladen te bekijken.

Dekker laminaat reiniger

Dit onderhoudsmiddel is geschikt voor het reinigen, onderhouden en beschermen van je laminaat. De reiniger is geschikt voor Toplaminaat, Decortop en Topcore. Deze reiniger haalt gemakkelijk het vuil weg en laat daarna een heerlijke frisse geur achter.

Klik hier om de Dekker laminaat reiniger te bekijken.

Evora Quartz Cleaner

Deze reiniger is geschikt voor je Evora Quartz keukenblad. De cleaner is voor periodiek gebruik en verwijdert gemakkelijk gebruikssporen.

Klik hier om de Evora Quartz Cleaner te bekijken.

Evora Ceramics Cleaner

Deze reiniger is geschikt voor je Evora Ceramics keukenblad. De cleaner is voor periodiek gebruik en verwijdert gemakkelijk gebruikssporen.

Klik hier om de Evora Ceramics Cleaner te bekijken.

Dekker Sanitair reiniger

Niet allen je keuken, maar ook je sanitair moet er strak uitzien. De Dekker Sanitair reiniger is hier uitermate geschikt voor. Het reinigt alle oppervlakken snel en streeploos. 

Klik hier om de Dekker Sanitair reiniger te bekijken.

Dekker RVS Cleaner

Deze reiniger is geschikt voor het onderhouden en beschermen van RVS oppervlakken. Met dit middel kan RVS tot hoogglans worden opgepoetst.

Klik hier om de Dekker RVS Cleaner te bekijken.

Reginox Starglanz Inox Care 

Dit is een krachtig reinigingsmiddel voor allerlei soorten metalen, zoals RVS, chroom en aluminium. De Reginox Starglanz Inox Care beschermt het oppervlak en geeft gegarandeerd een glanzend en beschermend oppervlak.

Klik hier om de Reginox Starglanz Inox Care te bekijken.

Heb je een toch nog vragen of wil je vrijblijvend advies bij het uitzoeken van onderhoudsmiddelen die jij nodig hebt, schroom niet en bel 085-4014191 (lokaal tarief, ma tm vr van 9 tot 17 uur). We helpen je graag!