Quooker, Selsiuz, Grohe, Lanesto, Gessi, InSinkErator, Hailo producten kopen, design je eigen interieur! | CreateMyOwn.nl

Koperen / Copper artikelen voor in je keuken / badkamer

 • Geplaatst op
 • Door Frederic

Als jij je keuken wil onderscheiden van andere keukens is een koperen keuken echt een aanrader. Koperen / Copper keukens zijn tegenwoordig echt een trend en voor je koperen / Copper keuken zit je goed bij CreateMyOwn.nl. CreateMyOwn heeft allemaal koperen / Copper keuken producten die qua kleur en vormgeving één op één met elkaar matchen. Alle koperen / Copper producten voor in je keuken die in het assortiment van CreateMyOwn zitten zijn:

 1. Spoelbakken
 2. Kranen
 3. Kokendwaterkranen
 4. Pannenrooster
 5. Vaatdoekhouder
 6. Bodemrek
 7. Zeepdispenser
 8. Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje
 9. Inzetbakje voor spoelbak


Spoelbakken

CreateMyOwn.nl heeft een aantal koperen Lanesto spoelbakken. Deze Lanesto spoelbakken zijn gemaakt in de kleur Copper / Koper en de behuizing is gemaakt van het materiaal RVS. RVS is een sterk en hittebestendig materiaal. Daarnaast is het ook hygiënisch, want RVS kan tegen verschillende bijtende zuren en materialen. RVS is ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere materialen in je keuken. De Koperen / Copper Lanesto spoelbakken zijn perfect te combineren met allerlei andere Koperen / Copper Lanesto producten.

Copper(Koper) Lanesto spoelbak

Klik hier om alle Copper / Koper Lanesto spoelbakken te bekijken.


Kranen

Het assortiment van CreateMyOwn.nl bevat vele verschillende soorten Koperen / Copper Lanesto kranen. De uitloop van de kranen kan variëren tussen haaks, recht en rond. Ook kunnen de kranen verschillen tussen een ééngats-kraan en een driegats-kraan. Bij een ééngats-kraan heb je één gat in je keukenblad en bij een driegats-kraan heb je drie gaten in je keukenblad. Eén voor de kraan en twee gaten aan de zijkanten voor de bediening. Deze bedieningsknoppen kunnen ook nog verschillen per kraan. De Koperen / Copper Lanesto kranen matchen perfect met andere Koperen / Copper Lanesto producten.

Copper(Koper) Lanesto kraan

Klik hier om alle Copper / Koper Lanesto kranen te bekijken.

Kokendwaterkranen

Bij CreateMyOwn.nl heb je de keuze uit verschillende Koperen / Copper kokend water sets. Deze sets zijn van het merk Selsiuz. De uitloop van de kranen kan verschillen tussen haaks en rond. De boilers kunnen variëren tussen een Solo boiler, een Combi boiler en een Combi extra of Combi+ boiler. Een Solo boiler levert alleen kokend water. Een Combi boiler gebruik je als je geen warm water leiding hebt, maar wel warm water wil hebben in je keuken. Een Combi extra of Combi+ boiler gebruik je wanneer je wel een warm water leiding hebt en je wil deze aansluiten op je boiler om zo te beschikken over direct en ‘onbeperkt’ warm water. De Koperen / Copper kokend water sets op CreateMyOwn.nl passen perfect in je koperen keuken.

Copper(Koper) kokend water set

Klik hier om alle Copper / Koper kokend water sets te bekijken.

Pannenrooster

Het oprolbare Koperen / Copper Lanesto pannenrooster van CreateMyOwn.nl is een handig afdruiprek voor op je werkblad of in je spoelbak. Je kan er gemakkelijk grote pannen of andere zware producten kwijt. Als je het pannenrooster even op wil bergen kan dat makkelijk, omdat het pannenrooster oprolbaar is. Het Koperen / Copper Lanesto pannenrooster past perfect in je koperen keuken.

Copper(Koper) Lanesto pannenrooster

Klik hier om het Copper / Koper Lanesto pannenrooster te bekijken.

Vaatdoekhouder

CreateMyOwn.nl biedt een Koperen / Copper vaatdoekhouder aan. Dit maakt het wegleggen van je vaatdoek een stuk makkelijker. Door dit product hangt je vaatdoek niet meer onhygiënisch over de kraan of op de rand van de spoelbak, maar in de spoelbak. Dit is een mooie en gemakkelijke manier om je vaatdoek op te hangen. De Koperen / Copper vaatdoekhouder is gemakkelijk in alle Koperen / Copper Lanesto spoelbakken te plaatsen en match ook nog eens goed qua kleur en vormgeving.

Klik hier om de Copper / Koper vaatdoekhouder te bekijken.

Bodemrek

Om je Koperen / Copper Lensto spoelbak te beschermen tegen krassen heeft CreateMyOwn.nl Koperen / Copper Lanesto bodemrekken in het assortiment. Deze bodemrekken passen perfect in je spoelbak en gaan perfect samen qua kleur.

Copper(Koper) Lanesto bodemrek

Klik hier om de Copper / Koper Lanesto bodemrekken te bekijken.

Zeepdispenser

CreateMyOwn.nl biedt een Koperen / Copper Lanesto zeepdispenser aan. Deze zeepdispenser wordt in het werkblad gemonteerd en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De Koperen / Copper Lanesto zeepdispenser is perfect te combineren met je koperen keuken.

Copper(Koper) Lanesto zeepdispenser

Klik hier voor de Copper / Koper Lanesto zeepdispenser.

Dimbare ledverlichting voor onder je keukenkastje

CreateMyOwn.nl heeft unieke Koperen / Copper dimbare Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje bestaande uit één tot vijf spots die warm licht geven op je keukenblad in het assortiment. Eén van de spots bevat een touchdimmer waarmee je het licht aan en uit kan zetten maar ook kan laten dimmen of versterken. Deze Koperen / Copper dimbare Lanesto Ischia ledverlichting match één op één met allerlei andere Koperen / Copper producten voor in je keuken.

Copper(Koper) Lanesto ledverlichting

Klik hier voor alle sets Copper / Koper Lanesto Ischia ledverlichting voor onder je keukenkastje.

Inzetbakje voor spoelbak

In het assortiment van CreateMyOwn.nl bevindt zich een Koperen / Copper Lanesto inzetbakje voor in je spoelbak. Dit is een handig afdruipbakje om glazen,bakjes of kopjes in te zetten. Het Koperen / Copper Lanesto inzetbakje past perfect in de Koperen / Copper Lanesto spoelbakken en match ook perfect qua kleur.

Copper(Koper) Lanesto inzetbakje

Klik hier voor het Copper / Koper Lanesto inzetbakje.